ACCOUNT MANAGER BUSINESS INTELLIGENCE (m/v)

Bedrijf:

Credon is een gerenommeerd bedrijf in de Benelux met een totaalpakket van Business Intelligence oplossingen (BI) voor organisaties die een grote hoeveelheid data op een snelle en eenvoudige manier willen toegankelijk maken. Als jong en dynamisch bedrijf, denken zij mee met hun klanten om telkens een ‘wow’-effect te realiseren. Ze hebben een uitgebreid en gecertificeerd team van BI Consultants dat tot de top van Europa behoort. Meer dan 600 klanten krijgen een eerlijke, correcte, snelle en volledige service. Credon telt een 20-tal medewerkers in de Benelux met hoofdkantoor in Tessenderlo. Gezien de verdere uitbouw van de organisatie zoeken we een Account Manager BI (m/v).

Functie:

Als Account Manager BI ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van een klantenportefeuille in België (merendeel regio Vlaanderen). Op basis van aangereikte leads bezoek je potentiële klanten in diverse sectoren (vooral mid market). Door het geven van demo’s en presentaties overtuig je de klant van de toegevoerde waarde van Credon. Je werkt een commercieel voorstel uit op maat van de klant en volgt het traject op tot het afsluiten van de deal. Met bestaande klanten bouw je een vertrouwensrelatie op om verdere groei te realiseren. Door je commercieel inzicht ben je in staat om de businessvraagstukken van de klant te koppelen aan de mogelijkheden van het BI portfolio. Je levert een actieve bijdrage aan de commerciële en marketingstrategie van het bedrijf. In deze functie rapporteer je aan de Algemeen Manager.

Profiel:

  • Je beschikt over een hoger diploma en je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in het verkopen van softwareoplossingen. Kennis/affiniteit met Business Intelligence is een sterke troef.
  • Door jouw uitgesproken commerciële vaardigheden weet je vertrouwensrelaties met klanten uit te bouwen. Je luistert actief naar de behoeften van de klant en beschikt over de nodige overtuigings- en argumentatiekracht.
  • 3 P’s kenmerken je: Passie, Professionalisme en Plezier!
  • Je werkt zeer autonoom en zelfsturend.
  • Je bent Nederlandstalig met een goede gesproken kennis van het Frans en Engels.

Aanbod:

  • Credon is in de eerste plaats een organisatie met een hecht team die op elkaar vertrouwt en elkaar helpt om tot mooie resultaten te komen. Je komt terecht in een technologisch snel evoluerende werkomgeving waar ethiek en menselijkheid centraal staan. De kernwaarden WOPT (WOW zijn, ondernemerschap, plezier passie professionalisme en transparantie) worden dagelijks in de praktijk beleefd, zowel intern als in relatie met de klant.
  • Verder krijg je een competitief salaris aangevuld met bedrijfswagen, dagvergoeding, groepsverzekering en een motiverend bonussysteem.
  • We bieden je mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Interesse?

Stuur dan zo snel mogelijk je CV met een begeleidend schrijven naar:
A PRIORI – t.a.v. Bart Van Woinsel
Gasthuisstraat 15 – 3200 Aarschot
Tel: 016/57.18.38 – email: bart@apriori.be