Credon diensten

Become your own hero, and achieve more!

Qlik-Partner-EliteSolutionProvider

Credon is gecertifieerd Elite Partner van Qlik en biedt organisaties inzicht en kennis waar vroeger alleen data beschikbaar was.

 

 
 
 

Consultancy

Credon heeft een uitgebreid team van consultants die gebeten zijn door de BI-microbe.  Zij staan dagelijks in contact met meer dan 400 klanten in de Benelux en behoren in Europa tot de top op vlak van QlikView en Qlik Sense kennis.

Consultancy

 

Opleidingen

Credon is een officieel erkend QlikView en Qlik Sense training centrum.  Uw garantie voor hoogstaande opleidingen door consultants met praktijkervaring om uw organisatie de kennis te geven om krachtige QlikView en Qlik Sense applicaties te implementeren.

Opleidingen

 

Achieve More Technical Sessions

Credon organiseert elk kwartaal een Achieve More Technical Session (#AMTS). Alle klanten en partners worden voor deze sessies uitgenodigd om zo op de hoogte te blijven van alle technische ontwikkelingen en innovaties in Qlik Sense en QlikView. Deze sessies worden telkens zeer gewaardeerd door de aanwezigen vanwege de inhoud en mogelijkheid tot networking met de Credon community.

Achieve More Technical Sessions

 
 

Conclusie

Wil u graag zelf uw QlikView of Qlik Sense rapporten ontwikkelen?  We begeleiden u met opleidingen en persoonlijke coaching.  Of wil u liever op onze expertise vertrouwen en snel en efficiënt tot resultaat komen?  Onze consultants leveren u state-of-the-art QlikView en Qlik Sense applicaties die aan uw organisatie’s wensen voldoet.