Financial Services

 

Belangrijk voor ons is de verhoogde efficiëntie binnen elk kantoor. Door de informatie uit QlikView, kunnen we beter segmenteren en gaan de juiste acties naar de juiste klanten, en wordt de beschikbare commerciële tijd beter benut. Vroeger zou de opbrengst per marketingactie veel lager gelegen hebben.

Carl Defrance, Directeur Distributie bij Argenta

 

Stimuleer het aantrekken, behouden en rentabiliseren van klanten.

Documenten

Dit bestand is beveiligd

 

Analyseer klanten, leningen en transacties verspreid over organisatielijnen en geografieën. Optimaliseer flexibele, geconsolideerde inzichten om marktmogelijkheden te identificeren en om concurrentievoordeel te stimuleren.

Meer inzicht om van mogelijkheden te kunnen profiteren 

Nu de banksector onder druk staat, is het uitbouwen van bestaande winstgevende klantenrelaties en aantrekken van nieuwe klanten banken steeds belangrijker.  Meer dan ooit moeten banken op nieuwe manieren het maximale halen uit informatie zodat ze concurrentievoordelen kunnen bereiken.

Applicaties

ipadwit1

 

Voor klanten in financial services, waaronder verzekeringskantoren, retail bankers, accountants en andere financieel advies verleners, hebben we tal van applicaties ontwikkeld, vooral met focus op

  • klantprofilering, segmentatie en mogelijkheden voor cross- en upselling
  • inzichten in transacties, betalingen en activa
  • analyses van kredietwaardigheid en risico’s
  • winstoptimalisatie
  • compliancy rapporten

Antwoorden voor iedereen op maar een muisklik afstand

Om meer evenwicht te krijgen, kan IT voor besluitvormers bij financiële dienstverleners niet snel genoeg met antwoorden komen. Met QlikView hebben gebruikers selfservicetoegang tot de informatie die ze nodig hebben en wanneer ze dat nodig hebben om beter geïnformeerde en meer winstgevende beslissingen te kunnen nemen.
ipadwit2