Manufacturing landingspagina

Nood aan procesoptimalisatie?

Een leaner productieproces dankzij deze 3 KPI’s

Procesoptimalisatie is van groot belang voor elk productiebedrijf. Bottlenecks wegwerken, productiviteit verhogen, productiefouten verminderen… het komt erop aan om de doorlooptijd te verlagen. Credon biedt u de juiste tools om uw productieproces leaner te maken aan de hand van 3 KPI’s.

Kies betrouwbare technologie

Oplossingen nodig voor proces-optimalisatie? Ontdek hoe Qlik beoordeeld wordt in de BARC BI study 2017.

Lees het rapport met Qlik-hoogtepunten 

Inzicht in uw productieproces

Manufacturing operations opvolgen is essentieel voor bedrijfsprocessen. Meer inzicht helpt u namelijk bij het nemen van latere (slimmere) beslissingen.

Ontdek de voordelen van Visual Analytics

Manufacturing dashboards

Dashboards die
manufacturing KPI’s
tracken, verbanden
leggen en inzichten
formuleren. Interessant voor uw ondermening?

Ontdek snel de manufacturing dashboards

 

Productiespecialist

Met onze rijke ervaring binnen productie en manufacturing bieden wij Qlik oplossingen voor organisaties die data op een snelle, eenvoudige en visuele manier toegankelijk willen maken. Het resultaat hiervan wordt weergegeven in intuïtieve dashboards waarbij gebruikers zelf analyses kunnen uitvoeren.

Wilt u binnen uw organisatie ook dat de verschillende belanghebbenden snel en eenvoudig alle relevante informatie kunnen raadplegen binnen diverse datastromen? Wilt u ervoor zorgen dat er weloverwogen zakelijke beslissingen worden genomen op actuele data visualisaties en inzichten? En dat u steeds op de hoogte bent over de omzet, kwaliteit, productiviteit, leveringen en tal van andere KPI’s?

Dat kan nu in één Qlik!

Lees meer

Enkele manufacturing klanten

“Wij zijn erin geslaagd om binnen zeven dagen een volledig werkbare BI-applicatie voor sales te ontwikkelen. Iedereen kan bedenken dat ons dit niet gelukt was indien we gekozen hadden voor een ander traject met Microsoft en SAP®.”

Frank Cuyx, SAP Projectmanager Jaga

 

Lees de volledige case

“Het was indrukwekkend hoe snel en professioneel de consultants tot resultaat kwamen! Hun no-nonsense aanpak en kennis van QlikView hebben dit project succesvol gemaakt!”

Frederik Taleman, IT Manager – Entrematic België

 

 

Lees de volledige case

Expertisecentrum

Qlik, de leidende leverancier van BI software, heeft onze rijke ervaring in de productiesector erkend door Credon aan te stellen als expertisecentrum voor manufacturing. Door de samenwerking tussen Qlik, met zijn geavanceerde technologie,
en Credon’s oplossingen, zijn we de perfecte BI partner voor elke manufacturer.

Uw specialist

Raymond Van
Polanen Petel

Sales Directeur Nederland

E: rvpp@credon.eu
T: +31 615 02 11 80

Heeft u interesse?

Zelf aan de slag in de productiesector en op zoek naar een oplossing die uw cijfers visueel en intuïtief voorstel in handige dashboards?

Vul het formulier in of contacteer onze specialist.

Contacteer Credon

Referenties

Jaga

Daikin

CRH

VOLVO

Era

web_Manufacturing-1