Qlik Consultant (NL)

Onze Business Intelligence Consultants begrijpen waar het in dit mooie vak om gaat: klanten helpen om beter te presteren. Natuurlijk, ze hebben veel technische bagage. Techniek is hun instrument. Maar: het is niet hun vak. Het zijn geen ‘techneuten’, ze willen problemen oplossen. Uitdagen. Echt helpen. Ze zijn zich bewust van hun omgeving, van waarom ze iets doen en voor wie. Ze zijn nieuwsgierig en vragen door tot ze 100% begrijpen wat een klant wil. Met die kennis bedenken én realiseren ze oplossingen. Meestal in projectteamverband, samen met andere specialisten. Wat Credon’s BI-consultants zo ver boven het maaiveld uittilt, is met andere woorden hun manier van werken en denken.

Wat ga je doen?

Interviewen. Graven. Prikkelen. Sparren. Analyseren. Creëren. Dagelijks zit je om tafel met gebruikers. Met collega’s. En je kijkt net zo makkelijk door de ogen van de klant als door een technische bril. Je neemt afstand om het geheel te overzien, om dwarsverbanden te leggen, risico´s in te schatten. Je blijft zoeken: hoe kan Credon de vraag beantwoorden in een vorm en taal die bij de wereld van de klant past? Want jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en inrichten van BI-omgevingen – tot en met het wegwijs maken van gebruikers aan toe. Onderweg creëer je kansen, vakinhoudelijk en commercieel.

Aanbod

U werkt samen met een hecht team dat op regelmatige basis ervaringen uitwisselt en dat behoort tot de Europese top. Initiatief en creativiteit wordt sterk gewaardeerd en aangemoedigd. Het is een voorwaarde om onze organisatie naar een hoger niveau te brengen.  Wij bieden een competitief loon en uitdagende extra legale voordelen.

Solliciteren?

Stuur uw CV en motivatie naar rb@credon.eu

Voor meer informatie over deze functie kan u contact opnemen met Ronny Beckers (06/211 32 509).