Qlik Consultant

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste consultant met reeds enige Qlik-ervaring. Als Qlik consultant kom je in verschillende situaties terecht: je bent betrokken bij pre-sales trajecten, voert taken uit voor bestaande klanten (van analyse en ontwikkeling van Qlik-oplossingen, tot het coachen van de klanten) en je houdt achteraf contact met de klant om eventuele vragen te beantwoorden. Je bent een teamplayer en deelt graag jouw kennis met collega’s, maar je houdt er tegelijkertijd van om zelfstandig te werken aan projecten

Profiel

Je beschikt minimaal over een Bachelor diploma (of gelijkwaardig door ervaring) en hebt minstens 3 jaar ervaring in consulting omgevingen. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van hoogwaardige oplossingen binnen de afgestemde doorlooptijden. Expertise op verschillende functionele domeinen zoals verkoop, aankoop, distributie, P&L wordt zeer gewaardeerd.

Je bent communicatief en kan jezelf gemakkelijk uitdrukken in het Nederlands en Engels (Frans is een pluspunt!).  Je bent klantgericht en kan zelfstandig werken. Bovendien ben je in staat om de strategische en tactische doelstellingen van de klant te vertalen naar projecten.

Last but not least: je bent een ambassadeur van de 3P’s van Credon: Passie, Professionalisme en Plezier!

Aanbod

Je werkt samen met ons hecht team aan consultants dat op regelmatige basis ervaringen uitwisselt en dat behoort tot de Europese top. Initiatief en creativiteit worden sterk gewaardeerd en aangemoedigd. Het is een voorwaarde om onze organisatie naar een hoger niveau te brengen. Wij bieden een marktconform loon met tal van extralegale voordelen.

Solliciteren?

Word jij onze nieuwe Qlik consultant? Aarzel dan niet en stuur je cv en motivatie naar info@credon.eu

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Sajjad Malik (013/35.37.10)