Qlik Consultant

Als Qlik consultant komt u in verschillende situaties terecht : u bent betrokken bij pre-sales trajecten, voert taken uit voor bestaande klanten (van analyse en ontwikkeling van Qlik oplossingen, tot het coachen van de klanten)  en u houdt achteraf contact met de klant om eventuele vragen te beantwoorden. U bent een teamplayer die graag met de collega’s zijn/haar kennis deelt.

Functie vereisten

U beschikt minimaal over een Bachelor diploma (of gelijk door ervaring) en u heeft minstens 3 jaar ervaring in consulting omgevingen.  Expertise op verschillende functionele domeinen zoals verkoop, aankoop, distributie, P&L wordt zeer gewaardeerd.

U bent communicatief en kan zich gemakkelijk uitdrukken in het Nederlands, Engels en het Frans.  U bent klantgericht en kan zelfstandig werken. U bent een ambassadeur van de 3P’s van Credon : Passie, Professionalisme en Plezier! U beschikt over een rijbewijs.

Aanbod

U werkt samen met een hecht team dat op regelmatige basis ervaringen uitwisselt en dat behoort tot de Europese top. Initiatief en creativiteit wordt sterk gewaardeerd en aangemoedigd. Het is een voorwaarde om onze organisatie naar een hoger niveau te brengen.  Wij bieden een competitief loon en uitdagende extra legale voordelen.

Solliciteren?

Stuur uw CV en motivatie naar info@credon.be

Voor meer informatie over deze functie kan u contact opnemen met Sajjad Malik (013/35.37.10)