QlikView Expressor

Vertrouwen in data met een oplossing voor Metadata Intelligence voor QlikView

 

Product rondleiding

Download gratis versie

Data governance terwijl u implementeert

Documenten

 

QlikView Expressor is metadata management “à la QlikView” — een innovatieve en eenvoudige benadering van data management. QlikView Expressor is gebruiksvriendelijk en beschrijvend en laat u toe om op een consistente manier metadata te registreren en beheren terwijl u analytische apps bouwt, in plaats van al vooraf te worden beperkt door een semantische laag.
 

Een combinatie van discipline en flexibiliteit

QlikView Expressor biedt IT een holistische kijk op hoe en waar gegevens worden gebruikt binnen de QlikView-omgeving. Tegelijkertijd worden zakelijke communities in de gelegenheid gesteld hun eigen analytische apps te ontwikkelen met vertrouwen in de data en uitgerust met alle benodigde beveiligings- en governance-voorzieningen.

Snelle en efficiënte Enterprise implementatie

Metadata management is van cruciaal belang voor grote QlikView-implementaties. Met QlikView Expressor worden datakenmerken éénmaal gedefinieerd door dataspecialisten en vervolgens in de gehele organisatie geïmplementeerd in alle QlikView-apps die gebruikmaken van dezelfde data. QlikView-ontwikkelaars kunnen ook vooraf gedefinieerde datastromen gebruiken om versneld apps te maken en te implementeren. Deze herhaalbare en consistente aanpak bij het maken van gezamenlijke bedrijfs- en datadefinities staat garant voor een solide data governance.

Data in, en uit QlikView krijgen

QlikView Expressor speelt een centrale rol in de Enterprise informatie-architectuur. QlikView maakt Big Data relevant voor zakelijke gebruikers door deze samen te voegen met andere gegevens in selfservice apps voor Business Discovery. QlikView Expressor maakt het ook mogelijk om enorme hoeveelheden data vanuit meerdere bronsystemen op te halen met bijna lineaire schaalbaarheid voor parallelle laadbewerkingen. Met QlikView Expressor is het ook eenvoudig om data te exporteren naar downstream systemen.