Who wins the battle? Qlikview vs. Qlik Sense

Bent u een bestaande QlikView klant? Dan moet u de afweging maken. Wilt u graag uw dashboards op verschillende schermen – laptops, tablets, smartphones – gebruiken (response design)? En heeft u nood aan webintegratie of Story Telling, en Self-Service? Dan raden wij u aan om te migreren naar Qlik Sense.

Bent u tevreden van de functionaliteiten van QlikView? Dan is er weinig reden om over te schakelen. QlikView blijft immers ondersteund en kent nog regelmatig nieuwe releases. Anderzijds is het duidelijk dat QlikView zich aan het einde van haar levenscyclus begeeft. U hoeft geen grote innovaties meer te verwachten.

Met veel plezier geven wij u meer inzicht in de sterktes van het Qlik Sense BI-platform, en hoe een andere benadering bij het ontwerpen van apps het verschil maakt. Ontdek wat Qlik Sense beter doet dan QlikView en waar QlikView handiger werkt dan Qlik Sense. Maar ook hoe onze QlikView manier van werken is gewijzigd in functie van het optimaal gebruiken van de sterktes van Qlik Sense.

Ons doel is hierbij niet om mensen te overtuigen om van QlikView over te schakelen naar Qlik Sense. Voor ons is het belangrijk om inzicht te bieden in de verschillen tussen beide omgevingen.

Houd bij uw keuze in het achterhoofd dat het gaat om de sterkte van een BI-platform, en hoe u hier optimaal gebruik van kan maken zodat u zo snel mogelijk een terugverdieneffect kan realiseren voor de firma.

Vul het formulier in en ontvang onze QlikView vs. Qlik Sense whitepaper


  • Privacy policy
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.