Qlik Resellers

Credon resellers zijn bedrijven die Qlik oplossingen promoten, verkopen en ondersteunen.  Hier kan een klant terecht voor de aanschaf van een Qlik  oplossing of voor hulp bij het aanmaken van dashboards of Qlik rapporten.
Deze partners zijn allemaal intensief opgeleid in verschillende Qlik trainings- en certificeringsprogramma’s en leveren een uitstekende service.

ACSSI

ACSSI, dienstverlener in de informatica gespecialiseerd op het gebied van Business Intelligence, begeleid bedrijven in hun BI projecten, zowel in België als in Frankrijk.

Ackinas

Ackinas heeft een breed scala aan projecten uitgevoerd bij meer dan 250 klanten. Deze variëren van ERP selecties, BI-implementaties, strategische business consultancy tot Business Process Management, etc.

Alcade Management

Alcade doet consultancy in project management. Hun voornamelijkste sectoren zijn : apotheken, energie en de bouw

ANTARAS

Antaras is de officiële channel partner van Infor voor de Benelux en Duitsland voor SCM- en ERP producten.  Voor de Infor Baan en Infor LN suite biedt Antaras een uitgebreide Qlikview template om organisaties nog meer inzicht te geven in hun prestaties.

Axians

Axians Business Analytics transformeert uw data over klanten, financiën en prestaties in betekenisvolle informatie waardoor uw organisatie data gedreven beslissingen kan nemen.

Base 3

Base 3 levert hoge kwaliteit business intelligence, data warehousing, rapportage en analytische oplossingen.

B-Inside

B-Inside ontwikkelt en implementeert gespecialiseerde software solutions voor de textiel- en distributiesector.

be.wan

be.wan is een onafhankelijke Belgische onderneming die informaticadiensten verleent aan kmo’s en afdelingen van grote ondernemingen. Hun kernactiviteiten: softwareontwikkeling, ondersteuning, consultancy en IT-engineering

Bijster

De rapporteringsoplossing van Bijster legt de kerncijfers van uw bedrijf bloot. Zodat u weet waar u zich op moet richten en u de juiste beslissingen maakt. Het resultaat? De doodsteek aan inefficiëntie.

C-Consult Advice

CCA is voornamelijk actief in het ontwikkelen, verdelen en promoten van informaticatoepassingen bestemd voor de medische sector.

CCI Groep

CCI Groep is strategisch partner van ruim 40 ledenorganisaties. Zij adviseren hun klanten op het vlak van communicatie en toegevoegde waarde voor leden. Tevens implementeren zij CCI Livits met 50 modules van o.a. CMS, CRM en DMS.

Cegeka

Cegeka is een full-service ICT-bedrijf: u kunt bij Cegeka terecht voor advies, IT-consultancy-opdrachten, softwareontwikkeling, bouw van websites, on-site en remote beheer van ICT-infrastructuur en outsourcing.

Claerhout Computer Engineering

CCE is een softwarehuis gespecialiseerd in financiële applicaties enerzijds en het volledige ERP-gebeuren anderzijds.

Computerland

Computerland is een onafhankelijk bedrijf dat als missie heeft, om flexibele diensten te verlenen, in de nabijheid en aangepast aan de noden van bedrijven en organismen van verschillende grootte.

CP-FM

CP-FM is specialist en business partner in het formuleren en beantwoorden van informatie en controlling vraagstukken.

CRI

Ze zijn gepassioneerd over het afstemmen van de juiste mensen op het juiste project, en met het juiste bedrijf.

CTAC

Ctac’s missie is om succesvol informatie en proces – gebaseerde oplossingen aan te bieden, die een optimale en blijvende bijdrage leveren aan de strategische doelstellingen van hun klanten en partners.

Distri Data

Distri Data ondersteunt al ruim dertig jaar groothandelsbedrijven met automatiseringsoplossingen. Hun integrale product ‘ZEGRIS’ (zelfbedieningsgroothandel informatiesysteem) draait al decennia lang tot grote tevredenheid bij uiteenlopende Nederlandse groothandels.

FinVision

FinVision is een financiële dienstverlener die alle aspecten van financial management behandelt.

FourPoints

FourPoints verzorgt het de hele Management Informatie voor bedrijven. Het bedrijf levert sinds 1991 adviezen en diensten rond Business Intelligence.

Icasa ICT Solutions

Icasa ICT Solutions is een dienstverlenend bedrijf actief op heel veel verschillende domeinen waaronder gezondheidszorg, petroleumsector, software ontwikkeling, infrastructuur, etc.

Jorosoft

Jorosoft is een software bedrijf dat fungeert als de IT-afdeling van een bedrijf dat er geen heeft.

Kewill

Als wereldwijd marktleider in multimodale transport management systemen voorziet Kewill organisaties van een veelzijdig end-to-end platform om de uitdagingen bij transport, logistiek en trade compliance het hoofd te bieden.

LACO

LACO heeft meer dan 25 jaar ervaring in Business Intelligence en Performance Management en kan daarom worden beschouwd als een echte ‘data expert’. Een sterke meerwaarde is hun intelligence voor specifieke bedrijfsprocessen en afdelingen.

MAPA

MAPA biedt totaaloplossingen en heeft een vast gamma van onder andere printers en scanners. Daarnaast kunt u bij hun ook terecht voor pc’s, servers van HP en softwarepakketten volgens uw specifieke behoefte.

Offimac

Offimac is een ICT-bedrijf dat zowel hard- als software aan KMO’s levert; met als kernactiviteit ERP-bedrijfssoftware.

Organi

Organi is als autonoom Vlaams IT-bedrijf, gespecialiseerd in totaaloplossingen (software, hardware én diensten) voor kleine en middelgrote ondernemingen die groei en efficiëntie nastreven.

Prosteps

Prosteps is een IT-specialist die bedrijfssoftware levert op maat van de klant.

Pure Solutions

Pure Solutions is niet enkel gedreven maar ook gepassioneerd door QlikView. Hun core business is QlikView.

QPRA

QPRA is gespecialiseerd in de combinatie van QlikView en SAP ERP.

SDE

SDE doet een audit in een bestaande IT-omgeving en alle nodige installaties en implementaties, alsook het systeem management en de support van de IT-omgeving.