Software reseller

Specialist in de beste technologieën

Credon is reseller van toonaangevende tools voor data-analyse en datamanagement in de Benelux. We kiezen nooit zomaar voor tools, maar altijd voor bewezen en leidende technologieën: Informatica, Qlik, Microsoft en MANTA. Jouw organisatie kan meeliften op onze goede en jarenlange relaties met deze leveranciers!

Eén aanspreekpunt

Credon is een erkende reseller in de Benelux. Waarom? Omdat we de taal en cultuur van Belgische en Nederlandse organisaties begrijpen. Daarnaast hebben we meer dan 15 jaar ervaring in het realiseren van data-oplossingen en zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Dankzij onze jarenlange praktijkervaring weten we precies wat de beste tools en leveranciers zijn in de markt, zodat we zekerheid en continuïteit kunnen bieden voor jouw oplossingen. We opereren daarbij wel vanuit een positie van onafhankelijkheid. En we houden het aantal producten dat we ondersteunen beperkt, zodat we ook echt álles van ieder product afweten. Onze nauwe relatie met Microsoft, Informatica, Qlik en MANTA geeft jouw organisatie een lokaal aanspreekpunt met diepgaande kennis van zowel de technologie als jouw organisatie. Bovendien zorgt dit voor continuïteit in ondersteuning en support.

Bij de keuze van technologie voor jouw organisatie, kijken we altijd goed naar je specifieke uitdagingen en doelstellingen en adviseren je van daaruit over de best passende oplossingen.

Duidelijkheid in licentiekosten

Dankzij onze sterke relatie met leveranciers, kunnen we jouw organisatie bij iedere stap de beste dienstverlening bieden. We adviseren welke licenties je in jouw situatie het beste kunt afnemen en helpen je om periodiek te valideren of je nog de juiste licenties in huis hebt.

“We stellen ons altijd onafhankelijk op ten opzichte van iedere leverancier.”

Tom Vandoorne, General Manager Credon

We leveren voor een aantal producten ook de eerstelijns support en stemmen de dienstverlening tussen jouw organisatie en de leveranciers vakkundig op elkaar af. Kortom, we leveren de flexibiliteit en continuïteit die jouw organisatie nodig heeft.

Meer weten?

Raymond van Polanen Patel Sales Director

Meer weten?

Matei Akwei Presales Consultant

Credon_eBook_BecomingDataDriven_cover1

E-book ‘Becoming data-driven’

Veel mensen associëren de term ‘dataplatform’ vooral met technologie, maar het gaat om veel meer. Dit e-book helpt je om een geïntegreerde aanpak te ontwikkelen waarin mensen, processen én technologie gebalanceerd aan bod komen.