Support & beheer

Zorgeloos werken en innoveren

De supportafdeling van Credon ontzorgt je volledig. Onze support engineers staan voor je klaar om beheer en support te bieden op jouw dataplatform en al jouw analytics en datamanagement tools. Zodat jij je kunt richten op waar het om gaat: het halen van maximale bedrijfswaarde uit jouw data.

Het bieden van continuïteit

Het waarborgen van de continuïteit en flexibiliteit van al je data-oplossingen wordt steeds belangrijker als datagedreven werken de standaard wordt. De support engineers van Credon ontzorgen je organisatie na onze projecten daarom volledig op het gebied van support en beheer. Ze monitoren de correcte werking van je dataplatform, datamanagement oplossingen en analytics tools. En ze lossen incidenten op en voeren aanpassingen door als dat nodig is. Daarnaast ondersteunen ze je data-engineers en de gebruikers van rapportages en dashboards bij het realiseren van nieuwe inzichten uit data. Denk aan vraagstukken als:

  • Een wijziging in een bronsysteem zorgt ervoor dat een rapportage niet meer werkt
  • Informatie op een dashboard vertoont een grote afwijking
  • Een data-integratie leidt tot foutmeldingen of gegevens zijn niet correct verwerkt
  • Er is een nieuwe rapportage nodig voor de volgende managementvergadering

Korte lijnen, snelle oplossingen

Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om support en beheer volledig af te stemmen op jouw organisatie. Als onafhankelijke reseller kiezen we alleen voor de beste leveranciers, waar we nauw contact mee onderhouden. Daardoor zijn we in staat om eventuele problemen snel op te lossen. Naast onze eigen expertise kunnen we indien nodig op de expertise van onze leveranciers terugvallen.

Rust en zekerheid

Bij Credon weet je precies wat je krijgt. Het is onze missie om jou ‘peace of mind’ te geven. We maken altijd duidelijke afspraken. Geen ingewikkelde licentiesystemen, maar een heldere uitleg en de beste opties voor jouw situatie op een rij. En een passende service level agreement. We kunnen je bovendien in iedere situatie ondersteunen. Van de nieuwste technologie tot legacy software. En van cloud tot on-premise toepassingen.

“Het is onze missie om jou en je organisatie gemoedsrust te geven met duidelijke afspraken en altijd een heldere uitleg.”

Tom Vandoorne, General Manager Credon

Continuïteit en ontwikkeling

Onze experts zijn altijd bereikbaar via verschillende kanalen. Ze zorgen dat je dataplatform blijft draaien door proactief te monitoren, te adviseren en op tijd in te grijpen waar nodig. Daarnaast ondersteunen we bijvoorbeeld ook bij het ontsluiten van nieuwe domeinen en het ontwikkelen van nieuwe resources. Zo helpen we je om op jouw tempo en volgens je eigen prioriteiten de volgende stap te zetten.

Onze support engineers

Informatica

Jeroen Beunckens Consultant

Qlik & Power BI

Joseph Gruijters Support

Credon_eBook_BecomingDataDriven_cover1

E-book ‘Becoming data-driven’

Veel mensen associëren de term ‘dataplatform’ vooral met technologie, maar het gaat om veel meer. Dit e-book helpt je om een geintegreerde aanpak te ontwikkelen waarin mensen, processen én technologie gebalanceerd aan bod komen.