Services Offerings

Bij Credon denken we voortdurend gefocust mee met onze klanten. Daarom hebben wij, rekening houdend met de feedback van onze klanten en partners, een aantal bijkomende services offerings ontwikkeld.

Sense your view

SENSE YOUR VIEW!

Ben je benieuwd naar de kracht van dé self-service BI tool bij uitstek? Maak dan een eerste jump-start en ontdek met Sense Your View!™ hoe je je QlikView applicaties gemakkelijk kunt omzetten naar Qlik Sense. We bouwen een nieuwe Qlik Sense frontend met behoud van het datamodel en de KPI’s in de bestaande applicatie, zo kan je zelf de het beste van Qlik Sense ontdekken.

Duur: 2 tot 4 dagen consultancy + 0,5 dag intake meeting
Prijs: €500/dag

Nprinting logo

NPRINTING STANDARD

Kennis en inzicht verspreiden in de hele organisatie en daarbuiten? Profiteer dan van onze expertise en zorg er zo voor dat je volledige omgeving snel en correct wordt opgezet en geconfigureerd naar een NPrinting omgeving volgens de best practices in Qlik. Als je een Qlik Sense omgeving hebt, zit er zelfs een Qlik Sense Hub integratie bij.

Duur: 2 dagen
Prijs: €2000

 

NPRINTING PLUS

In deze offering zorgen we er niet alleen voor dat je volledige omgeving snel en correct wordt opgezet en geconfigureerd, maar word je ook begeleid bij het maken en automatiseren van je rapporten. Bovendien krijg je een NPrinting Advanced workshop erbij, waar je onder andere:

  • NPrinting Designer en Server installeert en leert kennen;
  • leert statische rapporten te maken en te automatiseren;
  • rapporten leert maken op basis van Word, Excel of PowerPoint.

Duur: 4 dagen
Prijs: €4000

app audit

HEALTH CHECK

Zit jouw omgeving goed in mekaar en loopt de ontwikkeling volgens de best practices? Laat het nakijken door onze experts! Bij de Health Check™ bekijken onze meest ervaren Qlik consultants jouw bestaande Qlik-omgeving op basis van het RAR-principe, dat staat voor: Review – Analyze – Recommend. Er wordt een analyse gemaakt van de huidige situatie. Aan de hand van deze analyse wordt een finaal document opgesteld met aanbevelingen om je Qlik-applicatie te optimaliseren.

Duur: afhankelijk van de bestaande omgeving
Prijs: €1500/dag

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.