Informatica World Recap

13 JUNI | 15u – 16u30
KASTEEL TIVOLI MECHELEN

Als enige Platinum Delivery Partner van Informatica in de Benelux organiseert Credon dit jaar de Informatica World Recap in België.

Laat je Las Vegas dit jaar aan je neus voorbij gaan? Geen zorgen, onze consultants volgen er de beste sessies en vatten de belangrijkste zaken voor jou samen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en leer alles over onze ZBA customer case.

PS: Deze Informatica World Recap zal deel zijn van het Credon Dataplatform Event. U kan zich ook registreren voor de complete namiddag. Meer info vindt u hier.

Waarom Credon als informatica partner?

Of je nu lokale installaties van Informatica producten hebt of al gemigreerd bent naar de cloud, in beide gevallen kunnen onze consultants je helpen bij de realisatie van nieuwe use cases. Ook leveren we support, beheer en onderhoud op al je Informatica producten. Heb je plannen om te migreren naar de cloud? Dan adviseren we je hoe je dat het beste kunt aanpakken en voeren de migratie desgewenst volledig voor je uit. Eventueel direct in combinatie met de realisatie van nieuwe use cases. Credon is de

enige Platinum Delivery Partner van Informatica in de Benelux. Onze Informatica consultants hebben vele jaren ervaring met de configuratie en implementatie van Informatica producten, zowel de Intelligent Data Management Cloud als de on-premise producten PowerCenter, MDM, IDQ, BDM, EDC en Axon. We zijn actief in een groot aantal sectoren. Met Credon haal je bovendien een partner in huis die snapt dat technologie slechts het middel is en dat mensen en processen uiteindelijk bepalen hoe succesvol je bent.

Informatica Customer Case:
Zorgbedrijf Antwerpen levert beste klantervaring

Dimitri De Rooze, Directeur Data & Digitale Transformatie bij Zorgbedrijf Antwerpen: “Eenvoudige processen, zoals het versturen van facturen naar klanten, waren erg complex binnen onze organisatie. Om je een idee te geven: ruim 13 procent van onze facturen kwam terug door incorrecte gegevens. We moesten data uit verschillende systemen halen, om te begrijpen wie onze klant precies was. En vaak was niet duidelijk welke informatie uit welk systeem het meest correct of actueel was. Samen met Credon zijn een project gestart om onze klantdata op orde te brengen en op alle mogelijke manieren maximale waarde uit de beschikbare data te halen.” Benieuwd hoe dat ging? Lees de volledige case.

Intelligent datamanagement dankzij Informatica

Informatica levert toonaangevende oplossingen voor datamanagement in de cloud. Met Informatica kunnen bedrijven hun data integreren en beheren, ongeacht de bron of het formaat.

Eens sparren over Informatica?

Bert Lenders Senior Consultant

Meer weten?

Ivan De Paepe Senior Account Manager
Credon_eBook_BecomingDataDriven_cover1

E-book ‘Becoming data-driven’

Ons dataplatform framework geeft je de context waarbinnen alle producten van Informatica optimaal tot hun recht komen. Zodat we samen al je data-projecten tot een succes kunnen maken!