Scroll to top
CREDON | Always up to data

Customer Service Officer


Word lid van de #CredonFamily!

Word jij onze nieuwe Customer Service Officer?

Functieomschrijving

Voor onze services afdeling zijn we opzoek naar een nieuwe medewerker. Als Customer Service Officer ondersteun jij onze nationale en internationale klanten die technische bijstand nodig hebben. Deze noden hebben betrekking tot verschillende tools binnen het BI landschap waarin wij actief zijn, Qlik en Power BI. Normaliter kunnen onze klanten hiervoor terecht bij onze consultants, maar wanneer het gaat om urgente of ad hoc problematiek, ben jij er om hen verder te helpen. Daarnaast ondersteun jij ook je collega’s bij het afhandelen van eerstelijns vragen die op de servicedesk terecht komen.

Onze servicedesk en consultants werken samen als één team om klanten een correcte, kwalitatieve service te verzekeren. Door de diverse sectoren waarin onze klanten actief zijn en de verschillende tools waarmee je in aanraking komt, heb je veel afwisseling en biedt elke dag een nieuwe uitdaging! Credon investeert steeds in de groei van zijn werknemers. Zo voorzien we regelmatig tijd om kennis te delen binnen het team en je eigen kennis te verbreden en verdiepen.

Wie ben jij?

Wie zoeken we? Data is jouw passie! Je hebt net de schoolboeken dichtgeklapt en je diploma op zak of je hebt al een aantal jaren ervaring. Je staat te trappelen om je opgedane kennis om te zetten in de praktijk.

Je hebt bij voorkeur bachelor opleiding genoten in IT / Data (of gelijkwaardige ervaring) en gepassioneerd door werken met data. Je houdt ervan om met klanten te communiceren (Nederlands & Engels) en van complexe vragen te analyseren. Werken in andermans code en nieuwe dingen leren schrikken je niet af. Je wordt gelukkig van anderen te helpen. Kennis van Qlik, Power BI en/of Azure is een grote plus.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een voltijdse, uitdagende job met de mogelijkheid om 2 dagen per week van thuis uit te werken
  •  Een omgeving waar er ruimte is om jezelf te zijn en je te blijven ontwikkelen
  • Een marktconform verloningspakket
  • En werken met toffe collega experten en leuke klanten

Wie zijn wij?

Credon is marktleider in de BeNeLux met Business Intelligence en Data Management oplossingen. We zijn enorm sterk in jonge mensen te laten ontwikkelen tot experten in ons vakgebied, met aandacht voor zowel de technische als de soft skills. Kennis delen zit in ons DNA, ook naar onze klanten toe. Zo leveren we meer als 600 klanten een eerlijke en volledige service.

Waar zal je werken?

Industrieweg 116, 3980 Tessenderlo

Waar wacht je op, solliciteer vandaag nog!

Your results are loading