Business Manager

Met behulp van QlikView stemmen we reclame-uitingen doelgericht af op onze doelgroep en zetten we promoties actiegericht in. Hierdoor is het marketingrendement sterk verbeterd en maken we een enorme efficiëntieslag.

Danny Munters, Business Process Architect, Groep AVEVE

QlikView maakt BI toegankelijk voor iedereen

De huidige zakelijke leiders willen in staat zijn om alle niveaus van de organisatie te verkennen en de gegevens te benutten voor zakelijk voordeel. Maar de traditionele BI-software is mislukt vanwege de complexiteit, vertragingen en dure professionele diensten. QlikView Business Discovery is een antwoord op deze behoefte.

Documenten

Dit bestand is beveiligd

 

QlikView’s associatieve ervaring geeft net zo snel antwoorden als dat u vragen stelt.  U kunt alle data op interactieve wijze verkennen.  Er zijn geen grenzen, waardoor u inzichten kunt creëren die u eerder niet voor mogelijk hield.

 

Met QlikView kunt u

  • Verborgen trends ontdekken en nieuwe ontdekkingen doen.  Hierdoor wordt het mogelijk om op innovatieve wijze beslissingen te nemen.
  • Individueel of in groepsverband vragen stellen en inzichten krijgen – op elk gewenst moment en op elke willekeurige plaats.
  • Alle data eenvoudig doorzoeken om zo het groter geheel te doorzien.  Typ een woord of een zin, in willekeurige volgorde, in de zoekmachine en ontvang direct associatieve resultaten die u inzicht geven in nieuwe connecties en relaties.
  • Genieten van de voordelen van selfservice BI.  Zonder afhankelijk te zijn van de IT-afdeling of business analysten kunnen gebruikers zelfstandig nieuwe vragen stellen en rapporten maken.

Zero-Wacht analyse

In tegenstelling tot traditionele BI oplossingen die soms weken, maanden of zelfs jaren nodig hebben om resultaat te leveren, geeft QlikView onmiddellijk toegang tot alle gegevens, kan men alle vragen stellen en krijgt men onmiddellijk antwoorden zonder tussenstop bij de IT-afdeling.

Mobiliteit

QlikView ondersteunt mobiele applicaties en data. Het gaat niet om het verstrekken van statische rapporten zoals traditionele BI, maar over het leveren van live data en analyse, zodat gebruikers antwoorden vinden op alle vragen ook op hun mobiele apparaten zoals iPad, iPhones of Android-apparaten.

Een App-achtig model

QlikView laat elke gebruiker zijn eigen apps snel ontwikkelen en implementeren.  Het maakt het ook mogelijk Apple App Store-achtige ervaringen voor afdelingen en organisaties te creëren zodat gebruikers snel en gemakkelijk speciaal gebouwde apps kunnen downloaden die hun unieke vragen beantwoorden.