CIO

Analyses die normaal dagen duren zijn nu intern beschikbaar in minuten waardoor het besluitvormingsproces veel sneller verloopt.  De gebruikers kunnen sneller aan de slag waardoor we al meer dan 300 werkuren per jaar uitgespaard hebben.

Jos Geerts, ICT Manager, GfK Panel Services Benelux

Faciliteer Self-service BI

QlikView biedt IT-professionals de mogelijkheid om ‘self-service’ BI te leveren.  Daardoor worden zakelijke gebruikers in staat gesteld om hun eigen analyses en rapportages te maken waardoor IT-afdelingen zich weer met IT kunnen bezighouden. 

Documenten

Dit bestand is beveiligd

 

QlikView’s associatieve in-memory architectuur kan datasets van een miljard records eenvoudig verwerken en duizenden gebruikers ondersteunen.  Gecombineerd met de direct data access mogelijkheden, kan vrijwel alle data ongelimiteerd aangeroepen worden.  Hierdoor biedt de IT-afdeling een consistente, betrouwbare gebruikerservaring.

Maak data beschikbaar in de onderneming

Veel ondernemingen zijn gevangen in hun eigen applicaties waardoor ze niet meer in staat zijn om op een simpele en zinvolle manier toegang en inzicht tot data te krijgen.  Met speciaal gebouwde connectors voor de meeste populaire enterprise applicaties en data bronnen zoals  SAP®, Salesforce.com, Informatica® en Big Data bronnen, maakt QlikView het eenvoudiger om toegang te krijgen tot uw business data en deze te analyseren.

 

De resultaten spreken voor zich:

  • Tevreden en productievere zakelijke gebruikers
  • Hogere ROI op investeringen in enterprise applicaties
  • Een beter presterende IT-afdeling die focust op de kerncompetenties in plaats van het schrijven van rapporten en bouwen van queries en kubussen.

 

QlikView biedt grote voordelen voor IT-afdelingen door ze te helpen om hun status en belangrijkheid in een organisatie te verhogen door het verstrekken van echte toegevoegde waarde.  Of u een kleine IT-organisatie heeft dat moeite kent om de business te ondersteunen met een beperkt budget of u heeft een groter IT-departement waar een uitdaging ligt op vlak van Big Data Analyse, QlikView kan telkens helpen om snelle en intelligente analyses voor het gehele bedrijf te leveren.