Het bedrijf

Rust en zekerheid in een veranderende wereld

Credon creëert rust en zekerheid voor jou en je organisatie in een snel veranderende wereld. Door je organisatie aan de hand te nemen om stapsgewijs uit ruwe data steeds meer waardevolle inzichten te genereren. Van advies tot implementatie en van training tot support. Daarbij gebruiken we de technologieën van marktleidende leveranciers als Microsoft, Qlik, Informatica en Manta.

Tom

Tom Vandoorne | GENERAL MANAGER

“We nemen je aan de hand om steeds meer waardevolle inzichten te genereren.”

Wij verbazen ons er dagelijks over dat er nog steeds bedrijven zijn waar veel onrust heerst, risico’s en kansen niet gezien worden en waar te weinig naar de lange termijn wordt gekeken. Wij gunnen die bedrijven beter! Daarom nemen we je bij de hand om stapsgewijs uit ruwe data steeds meer waardevolle inzichten te genereren, waardoor rust en zekerheid ontstaat in je organisatie. En je in staat bent om data een bijdrage te laten leveren aan de doelstellingen van jouw organisatie.

Jo Buyl | BUSINESS DELIVERY MANAGER

“Beslissingen nemen op basis van betrouwbare en consistente gegevens.”

Bij gebrek aan nauwkeurige en betrouwbare informatie neem je misschien nog steeds beslissingen op basis van onderbuikgevoel, met alle gevolgen van dien. Je grote uitdaging is om ruwe gegevens om te zetten in waardevolle inzichten om besluitvormingsprocessen te ondersteunen en echt datagedereven te worden. Een dataplatform speelt een essentiële rol in die ontwikkeling. Een centrale plaats waar gegevens worden opgeslagen en toegankelijk zijn, zodat elke persoon (en applicatie) in de organisatie efficiënt datagestuurde beslissingen kan nemen op basis van betrouwbare en consistente gegevens. Wij helpen je om zo’n dataplatform stapsgewijs te implementeren, met aandacht voor mensen, processen en technologie.

Jo
Sarah

Sarah Gerinckx | SERVICES MANAGER

“Het beste resultaat, met zorg en oprechte aandacht.”

De consultants van Credon begeleiden je in alle stappen om te groeien naar een datagedreven organisatie. Ze adviseren en implementeren, trainen je medewerkers en leveren support op alles wat we leveren. Ze zijn kundig en toegewijd, leven zich volledig in in jouw situatie en nemen je echt aan de hand. Bij Credon vinden we dat dat samenwerking niet vrijblijvend is. We benaderen onze gezamenlijke reis met zorg en aandacht, zodat we altijd het beste resultaat behalen. Ook binnen Credon zijn samenwerking en kennisdeling tussen collega’s vanzelfsprekend. Zo helpen we klanten én elkaar om te groeien.

Raymond van Polanen Patel | SALES DIRECTOR

“Stapsgewijs naar een totaaloplossing, met de beste technologie.”

Credon heeft vijftien jaar ervaring met datagedreven werken omgezet in best practices. Daarmee is onze kennis snel overdraagbaar en kunnen oplossingen heel efficiënt gerealiseerd worden. We kiezen bovendien altijd voor bewezen en leidende technologieën: Informatica, Qlik, MANTA en Microsoft. Centraal in onze aanpak staat dat jij snel resultaat én nieuwe mogelijkheden ziet. Daarom ontwikkelen we oplossingen zoveel mogelijk aan de hand van concrete use cases. We starten bij de grootste pijn en lossen die zo snel mogelijk op. Vervolgens pakken we de volgende use case(s) op, zodat we stapsgewijs tot een totaaloplossing komen. 

Raymond
Credon_eBook_BecomingDataDriven_cover1

E-book ‘Becoming data-driven’

Veel mensen associëren de term ‘dataplatform’ vooral met technologie, maar het gaat om veel meer. Dit e-book helpt je om een geïntegreerde aanpak te ontwikkelen waarin mensen, processen én technologie gebalanceerd aan bod komen.