Trainingen

Datagedreven leren werken in de praktijk

Ervaring uit de praktijk

Onze trainers leiden jaarlijks honderden mensen op. Ze helpen je medewerkers om aan de slag te gaan met de software van Qlik, Microsoft, Informatica en Manta.

De trainers zijn ervaren consultants die hun kennis en ervaring uit het werkveld toepassen in de opleidingen. We zijn niet gebonden aan de lesmaterialen van leveranciers, maar werken met eigen, praktijkgericht materiaal. Onze trainers maken voor cursisten meteen de brug tussen theorie en de dagelijkse werkomgeving. Wat kom je tegen? Hoe helpt de theorie daarbij? Hoe pas je jouw oplossing toe in de praktijk?

Bovendien werken we nauw samen met verschillende hogescholen. We ontwikkelen samen met hen delen van het curriculum, treden op als gastdocent en beoordelen als jurylid examens van studenten. Die kennis en ervaring voegen we toe aan onze eigen opleidingen. Dat vind je nergens anders!

Hoe we jou verder kunnen helpen

We bieden drie soorten opleidingen:

  1. Open inschrijving: maandelijks verschillende online en klassikale trainingen, waar medewerkers zich individueel voor kunnen inschrijven.
  2. Bedrijfsgerichte trainingen: trainingen op locatie bij jouw organisatie, voor teams of de hele organisatie. Dit kunnen standaard trainingen zijn, maar ook volledig op maat gemaakte opleidingen.
  3. Train de trainer: opleidingen waarbij we een aantal medewerkers uit jouw organisatie trainen die vervolgens een groter deel van je organisatie trainen en coachen.

Ontdek al onze opleidingen in de Credon Academy.

Mockups (62)

“Wat ons uniek maakt is de koppeling naar de praktijk, ruim vijftien jaar ervaring en onze samenwerking met hogescholen.”

Tom Vandoorne, General Manager Credon

Onze trainers

Sajjad Malik Trainer Qlik

Gille Buyle Trainer Microsoft / Power BI

Bert Lenders Trainer Informatica & MANTA

Gerrit Van Even Trainer Microsoft & DWH

Steven Van Gansberghe Trainer Qlik

Luc Erauw Trainer Informatica