Opleidingen

Datagedreven leren werken in de praktijk

Als organisatie datagedreven worden kan alleen als je medewerkers de kennis hebben om data om te zetten in waardevolle inzichten die een bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen. Credon biedt daarom een groot scala aan opleidingen op het gebied van analyse, visualisatie en data management aan.

Ervaring uit de praktijk

Onze trainers leiden jaarlijks honderden mensen op. Ze helpen je medewerkers om aan de slag te gaan met de software van Qlik,
Microsoft, Informatica en MANTA.

De trainers van Credon kenmerken zich door hun pragmatische aanpak. Dat komt omdat ze ook actief zijn als consultant. Ze passen dat wat ze in de praktijk leren, direct toe in onze opleidingen. De theorie vormt de basis en daarna koppelen ze dat voor cursisten zo snel mogelijk aan de dagelijkse werkomgeving. Wat kom je tegen? Hoe helpt de theorie daarbij? Hoe pas je jouw oplossing toe in de praktijk?

Wat ons uniek maakt is onze specialistische kennis en ruim vijftien jaar ervaring in het vak. We zijn niet gebonden aan de lesmaterialen van leveranciers, maar werken met eigen, praktijkgericht materiaal. Bovendien werken we nauw samen met verschillende hogescholen. We ontwikkelen samen met hen delen van het curriculum, treden op als gastdocent en beoordelen als jurylid examens van studenten. Die kennis en ervaring voegen we toe aan onze eigen opleidingen. Dat vind je nergens anders!

Hoe we jou verder kunnen helpen

We bieden drie soorten opleidingen:

  • Open inschrijving: we bieden maandelijks verschillende online en klassikale trainingen aan, waar je medewerkers zich individueel voor in kunnen schrijven.
  • Bedrijfsgerichte trainingen: trainingen op locatie bij jouw organisatie, waarbij we teams of de hele organisaties opleiden. Dit kunnen standaard trainingen zijn, maar ook volledig op maat gemaakte opleidingen.
  • Train de trainer: opleidingen waarbij we een aantal medewerkers uit jouw organisatie trainen die vervolgens een groter deel van je organisatie coachen en trainen.

“Wat ons uniek maakt is de koppeling naar de praktijk, ruim vijftien jaar ervaring en onze samenwerking met hogescholen.”

Tom Vandoorne, General Manager Credon

Onze trainers

Sajjad Malik Trainer Qlik

Gille Buyle Trainer Microsoft / Power BI

Bert Lenders Trainer Informatica & MANTA

Gerrit Van Even Trainer Microsoft & DWH

Steven Van Gansberghe Trainer Qlik

Luc Erauw Trainer Informatica

Credon_eBook_BecomingDataDriven_cover1

E-book ‘Becoming data-driven’

Veel mensen associëren de term ‘dataplatform’ vooral met technologie, maar het gaat om veel meer. Dit e-book helpt je om een geïntegreerde aanpak te ontwikkelen waarin mensen, processen én technologie gebalanceerd aan bod komen.