Software Reseller

Specialist in de beste technologieën

Eén aanspreekpunt

Credon is een Benelux-reseller van toonaangevende tools voor data-analyse en datamanagement. We werken met Informatica, Qlik, Microsoft en Manta en hebben meer dan 15 jaar ervaring in het realiseren van data-oplossingen.

We opereren vanuit een onafhankelijke positie en ondersteunen een beperkt aantal producten. Hierdoor hebben we diepgaande kennis van onze producten en kunnen we zekerheid en continuïteit bieden voor jouw oplossingen.

Bij de keuze van technologie voor jouw organisatie, kijken we goed naar je specifieke uitdagingen en doelstellingen en adviseren je van daaruit over de best passende oplossingen.

Duidelijkheid in licentiekosten

Credon helpt jouw organisatie bij het afnemen van de juiste licenties. We adviseren en valideren licenties en leveren eerstelijns support. We stemmen de dienstverlening met leveranciers op elkaar af. Dit zorgt voor flexibiliteit en continuïteit.

We zijn onafhankelijk van leveranciers en stellen ons altijd op als een partner van jouw organisatie.

“We stellen ons altijd onafhankelijk op ten opzichte van iedere leverancier.”

Tom Vandoorne, General Manager Credon

Credon_eBook_BecomingDataDriven_cover1

E-book ‘Becoming data-driven’

Veel mensen associëren de term ‘dataplatform’ vooral met technologie, maar het gaat om veel meer. Dit e-book helpt je om een geïntegreerde aanpak te ontwikkelen waarin mensen, processen én technologie gebalanceerd aan bod komen.

Meer weten?

Raymond van Polanen Patel Sales Director

Meer weten?

Matei Akwei Presales Consultant