Intelligent datamanagement

Informatica levert toonaangevende oplossingen voor datamanagement in de cloud. Met Informatica kunnen bedrijven hun data integreren en beheren, ongeacht de bron of het formaat. Credon heeft al vele implementaties van de producten van Informatica uitgevoerd en is de enige Platinum Delivery Partner van Informatica in de Benelux.

Cloud datamanagement platform

De intelligente datamanagement oplossingen van Informatica helpen je organisatie om al je bedrijfsdata te integreren, beheren en analyseren, zodat je echt kunt innoveren met data. Informatica is het meest uitgebreide, end-to-end cloud datamanagement platform, met meer dan 200 intelligente AI-gedreven dataservices.

Bovendien biedt Informatica je verschillende producten om inzichten uit je data te halen. Credon helpt je organisatie om met de producten van Informatica een centrale plaats te creëren waar data niet alleen worden verzameld en geïntegreerd, maar ook beheerd en beveiligd op een wettelijk conforme manier. Van data integratie tot data governance, Informatica levert alle tools die je nodig hebt om een modern cloud dataplatform te ontwikkelen.

Credon en Informatica

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met de producten van Informatica in diverse sectoren op het gebied van:

  • End-to-end data integratie voor cloud dataplatformen
  • Bedrijfsbreed master data management om een 3600 beeld van alle bedrijfsentiteiten te creëren
  • API en applicatie integratie tussen meerde cloud omgevingen
  • Classificeren, organiseren en vindbaar maken van data met behulp van een data catalog
  • Realisatie van (streaming) data pipelines
  • Verhogen van de datakwaliteit
  • Implementatie van data governance
De CLAIRE-engine van Informatica levert bedrijfsbrede en AI-gestuurde metadata-automatisering om de productiviteit van dataprofessionals te verhogen.

On-premise en cloud

In de toekomst zullen de producten van Informatica enkel nog in de cloud beschikbaar zijn. Bestaande on-premise installaties worden uiteraard nog wel ondersteund. Zoals voor veel leveranciers is de toekomst voor Informatica ‘cloud only’.

Of je nu lokale installaties van Informatica producten hebt of al gemigreerd bent naar de cloud, in beide gevallen kunnen onze consultants je helpen bij de realisatie van nieuwe use cases. Ook leveren we support, beheer en onderhoud op al je Informatica producten. Heb je plannen om te migreren naar de cloud? Dan adviseren we je hoe je dat het beste kunt aanpakken en voeren de migratie desgewenst volledig voor je uit. Eventueel direct in combinatie met de realisatie van nieuwe use cases.

Waarom Credon?

Credon is de enige Platinum Delivery Partner van Informatica in de Benelux. Onze Informatica consultants hebben vele jaren ervaring met de configuratie en implementatie van Informatica producten, zowel de Intelligent Data Management Cloud als de on-premise producten PowerCenter, MDM, IDQ, BDM, EDC en Axon. We zijn actief in een groot aantal sectoren. Met Credon haal je bovendien een partner in huis die snapt dat technologie slechts het middel is en dat mensen en processen uiteindelijk bepalen hoe succesvol je bent.

Ons dataplatform framework geeft je de context waarbinnen alle producten van Informatica optimaal tot hun recht komen. Zodat we samen al je data-projecten tot een succes kunnen maken!

Meer weten?

Anton Beelen Consultant

Meer weten?

Bert Lenders Senior Consultant

Onze andere technologie partners