Life @ Credon

Welkom in de Credon familie!

Kundig, toegewijd en behulpzaam. Dat is waar je de mensen bij Credon aan herkent! Samenwerken is voor ons niet vrijblijvend, maar een reis die we met elkaar aangaan met zorg en aandacht. Altijd gericht op het allerbeste resultaat! Oprechte aandacht voor elkaar en persoonlijke ontwikkeling staan daarbij hoog in ons vaandel. In ons werk, maar ook daarbuiten!

Omkijken naar elkaar

We noemen ons team niet voor niets de Credon familie. Samen kunnen we bergen verzetten. Bergen werk, bergen data, maar ook bergen plezier. Dat kan alleen als alle schakels in onze keten goed met elkaar samenwerken. Samenwerken is daarom voor ons niet vrijblijvend, maar een voorwaarde voor ons en jouw succes!

Wij vinden dat we omkijken naar anderen. Naar klanten, collega’s, partners en familie. We genieten er echt van om elkaar te helpen en samen successen te boeken. Niet alleen door goed te luisteren, maar ook door initiatief te tonen en elkaar de juiste weg te wijzen.

Oprechte interesse

Waaraan je een Credon consultant kunt herkennen? Aan de oprechte interesse voor de ander en een doortastende houding. Want als je wil begrijpen wat je klant wil bereiken en hoe je maximale waarde kunt leveren, zul je je echt moeten inleven in de rol en uitdagingen van die klant. Een Credon consultant is ook geen volger, maar iemand die echt de leiding neemt. Die adviseert en richting geeft – gevraagd en ongevraagd. En die ook beargumenteerd ‘nee’ durft te zeggen als dat nodig.

Word jij ook lid van onze familie? Check de vacatures!

Talent Academy

Ook kundigheid staat hoog in ons vaandel. Als je iets doet, dan moet je daar ook de beste in willen zijn. Daarom investeren we continu in onze kennis en kunde en zorgen we ervoor dat we voortdurend bijblijven met de laatste ontwikkelingen. Niet voor niets hebben we onze eigen talent Academy, waar onze (toekomstige) collega’s hun kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen via training en in de praktijk. In de Talent Academy beginnen we aan de voet van de berg en bereiken we samen de top. Vanaf daar heb je een perfect vergezicht op waar je heen wilt. Of je bestemming nu Credon is of ergens anders ligt, we ontdekken het samen onderweg.

“Tijdens mijn stage heb ik van A tot Z ervaren hoe een klantproject wordt aangepakt. De Credon consultants stonden altijd klaar om me te helpen.”

Stijn Van Even, Credon Consultant

Stage lopen?

Als stagiair bij Credon krijg je niet alleen maar de rotklusjes. Maar je moet wel bereid zijn om je mouwen op te stropen en je handen vuil te maken. Je wordt in het diepe gegooid, maar niet zonder reddingsvest natuurlijk. En je wordt betrokken bij echte klantprojecten en krijgt een voorproefje van ons werkveld. Aan het einde van je stage heb je een dozijn dashboards ontworpen, verschillende datasets geïntegreerd en minstens 23 aha-momenten meegemaakt. Maar bovenal ben je lid geworden van de Credon familie. Want bij Credon behandelen we stagiaires als ieder ander teamlid.

Interesse in een stage?

Sarah Gerinckx Services Manager

Stuur je motivatie en gegevens naar academy@credon.eu