Life @ Credon

Welkom in de Credon familie!

Omkijken naar elkaar

Kundig, toegewijd en behulpzaam. Dat zijn de mensen bij Credon. Wij werken samen met zorg en aandacht, altijd gericht op het allerbeste resultaat. We hebben oprechte aandacht voor elkaar en persoonlijke ontwikkeling, in ons werk en daarbuiten.

Ons team is als een familie. Samen kunnen we bergen verzetten. We vinden het belangrijk om om te kijken naar anderen, zoals klanten, collega’s, partners en familie. We helpen elkaar graag en boeken samen successen.

Oprechte interesse

Waaraan je een Credon consultant kunt herkennen? Aan de oprechte interesse voor de ander en een doortastende houding. Want als je wil begrijpen wat je klant wil bereiken en hoe je maximale waarde kunt leveren, zul je je echt moeten inleven in de rol en uitdagingen van die klant.

Een Credon consultant is ook geen volger, maar iemand die echt de leiding neemt. Die adviseert en richting geeft – gevraagd en ongevraagd. En die ook beargumenteerd ‘nee’ durft te zeggen als dat nodig.

Word jij ook lid van onze familie?

Ontdek onze vacatures!

MDM Developer (Informatica Master Data Management)

As an MDM Developer, you shape the quality and reliability of master data within the organization. By leveraging Informatica Master Data Management expertise, the MDM
Developer will play a crucial role in ensuring data accuracy, consistency, and integrity across
various systems and processes.

ETL Developer (Informatica PowerCenter)

Your impact as an ETL Developer is the ability to derive valuable insights through the transformation and integration of data. As an experienced ETL Developer with a proven track record in Informatica PowerCenter, you will have the opportunity to make crucial contributions to unlocking value from data.

BI Functioneel Analist

Als BI Functioneel Analist, krijg je de kans om intensief samen te werken met uiteenlopende belanghebbenden en een essentiële rol te spelen bij het vormgeven, ontwikkelen en implementeren van BI-systemen, met als doel het verbeteren van bedrijfsprocessen door middel van doordachte Business Intelligence-oplossingen.

Azure Microsoft Data Engineer

Als Azure Microsoft Data Engineer ontcijfer je complexe functionele logica en vertaal je deze naar vlotte technische processen voor een feilloze datatransformatie. Je waarborgt de kwaliteit van diverse databronnen, terwijl je technische data-objecten creëert en extracties uitvoert met een zekere precisie.

BI Functional Analist Data Modeler

Als Business Analist Data Modeler ontwerp en onderhoud jij de data-modellen en leg je dus het fundament voor het Datawarehouse. Door te luisteren naar de behoeften van onze klant en samen te werken met diverse belanghebbenden, zorgt jij ervoor dat deze data-modellen aansluiten bij de bedrijfsdoelen van onze klant.

BI Master

Voor de uitbreiding van onze services afdeling zijn we op zoek naar Business Intelligence en Datamanagement consultants, zowel voor onze Qlik Sense Services, als voor onze Microsoft BI Services en onze Informatica Services.

Project Manager

Als Project Manager in Data ben jij de regisseur van dataprojecten. Jij bent de drijvende kracht achter het plannen, coördineren en succesvol uitvoeren van projecten. Jouw rol is van cruciaal belang bij het waarborgen van vlekkeloze implementaties, …

Senior Data Management Consultant

Als Senior Data Governance Expert krijg je de kans om samen te werken met vooraanstaande bedrijven en bij te dragen aan het strategisch beheer van hun gegevens. Doe mee en maak impact in de voorhoede van datamanagement!

You?

Bij Credon staan we altijd open voor nieuw talent. Are you the one?

Talent Academy

Ook kundigheid staat hoog in ons vaandel. Als je iets doet, dan moet je daar ook de beste in willen zijn. Daarom investeren we continu in onze kennis en kunde en zorgen we ervoor dat we voortdurend bijblijven met de laatste ontwikkelingen. Niet voor niets hebben we onze eigen Talent Academy, waar onze (toekomstige) collega’s hun kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen via training en in de praktijk.

In de Talent Academy beginnen we aan de voet van de berg en bereiken we samen de top. Vanaf daar heb je een perfect vergezicht op waar je heen wilt. Of je bestemming nu Credon is of ergens anders ligt, we ontdekken het samen onderweg.

Stage lopen?

Als stagiair bij Credon krijg je niet alleen maar de rotklusjes. Maar je moet wel bereid zijn om je mouwen op te stropen en je handen vuil te maken. Je wordt in het diepe gegooid, maar niet zonder reddingsvest natuurlijk. En je wordt betrokken bij echte klantprojecten en krijgt een voorproefje van ons werkveld.

Aan het einde van je stage heb je een dozijn dashboards ontworpen, verschillende datasets geïntegreerd en minstens 23 aha-momenten meegemaakt. Maar bovenal ben je lid geworden van de Credon familie. Want bij Credon behandelen we stagiaires als ieder ander teamlid.

Interesse in een stage? Contacteer dan Neel Nilis.

“Tijdens mijn stage heb ik van A tot Z ervaren hoe een klantproject wordt aangepakt. De Credon consultants stonden altijd klaar om me te helpen.”

Stijn Van Even, Credon Senior Consultant

Interesse in een stage?

Neel Nilis Consultant & Recruitment

Stuur je motivatie en gegevens naar
workwithus@credon.eu

Word jij onze nieuwe collega?

Lore Duchateau Recruitment & Employer branding

Stuur je motivatie en gegevens naar
workwithus@credon.eu