Haal meer uit je data met Microsoft

Marktleider & Microsoft Solution Partner Data en AI

Microsoft is een toonaangevende leverancier van cloud-oplossingen voor datamanagement, datavisualisatie en analytics.

Als Microsoft Solution Partner Data en AI helpt Credon je om het maximale uit Microsoft Azure, het Microsoft Intelligent Data Platform en Power BI te halen. We helpen je met het ontwerpen van een data-architectuur, het selecteren van de juiste tools en technologieën en het trainen van je medewerkers. Voor Power BI trainingen kun je terecht bij onze Academy.

Brede & krachtige functionaliteit

Microsoft Azure

Azure producten als Synapse, Data Factory, Datalake, Event Hubs en Databricks brengen krachtige oplossingen binnen handbereik voor:

  • data integratie
  • data warehousing
  • big data analytics

 

Microsoft Power BI

Power BI geeft eindgebruikers toegang tot actuele informatie en helpt hen om hun inzichten met anderen te delen. Dankzij de naadloze integratie met Microsoft 365, Teams en andere tools speelt Microsoft een belangrijke rol in de democratisering van data analyse en visualisatie.

Ontdek meer over Power BI in onze Academy!

Mockups (50)

Meer dan datavisualisatie

Power BI en Azure Machine Learning zijn krachtige tools die self service data analytics toegankelijk maken voor iedereen die Microsoft Office gebruikt.

Dankzij Power Apps is het mogelijk om vanuit Power BI databronnen te raadplegen, specifieke velden te wijzigen en data direct bij te werken. De BI-tooling van Microsoft ontwikkelt zich daarbij in snel tempo en helpt steeds meer organisaties om meer waarde uit hun data te halen.

Meer weten over Power BI?

Matei Akwei Presales & Account Manager

Meer weten over Power BI?

Stijn van Even Senior Consultant

Onze andere technologie partners