Haal meer waarde uit je data met Microsoft

Microsoft is al jaren een van de meest toonaangevende leveranciers op het gebied van datamanagement, datavisualisatie en analytics. Credon helpt je om het maximale uit Microsoft Azure, het Microsoft Intelligent Data Platform en Power BI te halen. Van advies tot implementatie en van training tot support.

Democratisering

Microsoft heeft een duidelijke visie: de kracht van data analyse en visualisatie binnen bereik van zoveel mogelijk mensen brengen. In de Azure cloud biedt het bedrijf een volledige set aan producten voor dataopslag, datamanagement, analyse en visualisatie. Azure producten als Synapse, Data Factory, Datalake, Event Hubs en Databricks brengen krachtige oplossingen voor data integratie, data warehousing en big data analytics binnen handbereik van iedere organisatie.

Door het inzetten van juiste Azure data services en frameworks kun je op een betrouwbare en efficiënte manier je data voorbereiden voor dataconsumptie. Niet alleen voor rapportage en dashboarding, maar ook voor andere toepassingen zoals machine learning. En dat alles op een goede onderhoudbare en uitbreidbare manier.

En met Power BI hebben je eindgebruikers actuele en relevante informatie voor hun specifieke werk eenvoudig beschikbaar en kunnen ze hun inzichten met één muisklik delen. Dankzij de naadloze integratie met Microsoft 365, Teams en andere tools speelt Microsoft een belangrijke rol in de democratisering van data analyse en visualisatie.

Meer dan datavisualisatie

Dankzij de kracht van Azure cloud hebben Power BI en Azure Machine Learning de afgelopen jaren grote stappen gezet. Hiermee is self service data analytics toegankelijk geworden voor iedereen die Microsoft Office gebruikt. Volgens Gartner is Microsoft een van de leiders op het gebied van data analytics. Power BI is dan ook veel meer dan een datavisualisatietool. Dankzij de kracht van Power Apps is het onder andere mogelijk om vanuit Power BI databronnen te raadplegen, specifieke velden te wijzigen en data direct bij te werken. De BI-tooling van Microsoft ontwikkelt zich in snel tempo en helpt steeds meer organisatie om meer waarde uit hun data te halen.

Gold Partner

Als Gold Partner van Microsoft helpt Credon jouw organisatie om de beste passende tools en functionaliteiten binnen Microsoft Azure en Power BI te ontdekken. Wij helpen je met het uittekenen van de ideale data-architectuur en met selectie van de juiste tools en technologieën voor jouw data vraagstukken. We beseffen dat tools alleen niet de oplossing zijn voor jouw probleem. Daarom hebben we ook kennis van jouw processen, de mensen in je organisatie en de uitdagingen waar je voor staat. Voor Power BI trainingen kun je terecht bij onze Academy. Van standaard opleidingen tot maatwerk specifiek voor jouw organisatie.

Meer weten?

Matei Akwei Presales & Account Manager

Meer weten?

Stijn van Even Senior Consultant

Onze andere technologie partners