Implementatie

Duidelijke stappen, snel resultaat

Waar wil je naartoe?

Credon is een full-service databedrijf dat dataplatformen, datamanagement oplossingen en analytics toepassingen implementeert. We hebben expertise in data-architectuur, datamanagement, analyse, visualisatie en data science. We hebben een pragmatische aanpak en vertalen jouw uitdagingen zo snel mogelijk naar concrete oplossingen en resultaten. We werken in kleine stappen om projecten behapbaar te maken en eenvoudiger te valideren.

We weten uit ervaring dat mensen pas echt weten wat ze nodig hebben, als je ze laat zien wat er mogelijk is. Daarom werken we in kleine stappen naar een oplossing toe. Zo maken we een project behapbaar en eenvoudiger te valideren.

Iteratief proces

De implementatie van een dataplatform is geen ‘big bang’, maar een iteratief proces. We doorlopen samen in overzichtelijke sprints een aantal vaste stappen, om tot het beste resultaat te komen in een zo kort mogelijke tijd.

  • Wat wil je bereiken en wat heb je daarvoor nodig?
  • We bepalen de juiste bouwstenen: mensen, processen, tools en data.
  • De gewenste oplossing wordt gerealiseerd en meteen gevalideerd door eindgebruikers.
  • Die feedback wordt verwerkt en de oplossing wordt geoptimaliseerd

In iedere stap realiseren we een deel van je dataplatform, inclusief de analyse en visualisatie toepassingen. Het is belangrijk om grote onderwerpen als data governance en datakwaliteit ook iteratief te implementeren.

Mockups (59)

Onze aanpak

Onze projectmanagementmethodologie is gebaseerd op PMBOK en legt veel nadruk op een open en transparante communicatie. We werken volgens een agile werkwijze, met korte sprints die direct tot meetbare resultaten leiden. We gebruiken onze best practices uit eerdere projecten om te adviseren wat wel en wat niet werkt.

Credon_eBook_BecomingDataDriven_cover1

E-book ‘Becoming data-driven’

Veel mensen associëren de term ‘dataplatform’ vooral met technologie, maar het gaat om veel meer. Dit e-book helpt je om een geïntegreerde aanpak te ontwikkelen waarin mensen, processen én technologie gebalanceerd aan bod komen.

Meer weten?

Jo Buyl Business Delivery Manager

Meer weten?

Tom Vandoorne General Manager