Dataplatform

Data platform

Een modern dataplatform

Een modern dataplatform is onmisbaar voor datagedreven organisaties. Het is de centrale plek waar gegevens worden verzameld, verwerkt, geanalyseerd, beheerd en beveiligd.

De implementatie van een dataplatform vraagt om de juiste balans tussen mensen, processen en technologie. Het Credon referentie framework helpt je om die balans te vinden.

Datagedreven werken

Datagedreven bedrijven benutten data om:

  • Omzet te verhogen
  • Klantervaring te verbeteren
  • Kosten te verlagen
  • Compliant te blijven

Een modern cloud dataplatform maakt data toegankelijk voor iedereen in je organisatie. Dit helpt je om datagedreven beslissingen te nemen, met behulp van betrouwbare, consistente data en flexibele analytische tools.

Lees meer in het E-book ‘Becoming data-driven’:

Download E-book!

Mockups (45)

Credon referentie framework

Credon heeft een referentie framework ontwikkeld voor het ontwerpen en implementeren van een dataplatform in de cloud. Het framework bevat alle componenten, best practices en een stappenplan. Alles wat je nodig hebt om een succesvol dataplatform te bouwen.

Enkele aspecten van het framework zijn:

“Onze projectaanpak begint met belangrijke use cases en betrokken medewerkers, zodat successen als overtuigingsmateriaal voor de rest van de organisatie kunnen dienen.”

Credon_eBook_BecomingDataDriven_cover1

E-book ‘Becoming data-driven’

Veel mensen associëren de term ‘dataplatform’ vooral met technologie, maar het gaat om veel meer. Dit e-book helpt je om een geïntegreerde aanpak te ontwikkelen waarin mensen, processen én technologie gebalanceerd aan bod komen.

Meer weten?

Jo Buyl Business Delivery Manager

Meer weten?

Bert Lenders Senior Consultant