BI Assessment

Een doordacht advies

Waar begin je?

Credon helpt je om meer waarde uit je bedrijfsdata te halen. Met een BI Assessment ontvang je in korte tijd afgewogen adviezen om aan de slag te gaan. Een expert van Credon brengt in een workshop van één dag een verscheidenheid aan mensen uit jouw organisatie samen om na te denken over de informatiebehoefte van de organisatie. We discussiëren over self service, rapportages, dashboards en de huidige technische situatie rondom data.

Vraag hieronder je BI Assessment aan!

Gezamenlijke inzichten

Een BI Assessment helpt je om een gedeeld begrip over data binnen jouw organisatie te creëren. Door input van medewerkers te verzamelen en met elkaar te bespreken, leren ze elkaars perspectieven kennen en ontstaat er een gemeenschappelijk doel.

Na de Assessment heb je een duidelijker beeld van de databehoeften, de benodigde investeringen en de mogelijke opbrengsten. Onze consultants adviseren welke software je het best kunt inzetten en met welke use cases je het eerst moet beginnen.

Dit helpt je om je organisatie datagedreven te maken en betere beslissingen te nemen op basis van data.

Waar begin je?

De BI Assessment is bedoeld voor organisaties die behoefte hebben aan gefundeerde inzichten op basis van data, maar nog niet hebben geïnvesteerd in een moderne analytics omgeving. In zeer korte tijd ontvang je een afgewogen advies van experts die al vele business intelligence oplossingen hebben gerealiseerd.

Vraag je BI assessment hier aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Sarah Gerinckx Services Manager

Meer weten?

Jeroen Beunckens Consultant