BI Assessment

Een afgewogen advies

Waar begin je als je meer waarde uit je bedrijfsdata wilt halen met business intelligence? Met een BI Assessment van Credon ontvang je in korte tijd afgewogen adviezen om aan de slag te gaan. Van experts die al vele organisatie helpen geholpen meer waarde uit data te halen.

Waar begin je?

Je organisatie wil graag meer waarde uit data halen. Business intelligence (BI) staat hoog op de agenda. Maar je vindt het moeilijk om te bepalen waar je moet beginnen. Welke software moet je kiezen? En hoe breng ik de behoeften van mijn organisatie goed in kaart?

Tijdens een BI Assessment brengen we in een workshop van één dag een verscheidenheid aan mensen uit jouw organisatie samen om onder begeleiding van een expert van Credon na te denken over de informatiebehoefte die leeft in jouw organisatie. We discussiëren over wat we verstaan onder self service, welke rapportages en dashboards er al zijn binnen de organisatie en of die de vragen afdekken van de verschillende afdelingen binnen de organisatie. Ook kijken we naar de huidige technische situatie rondom data.

Gezamenlijk beeld

Door tijdens een BI Assessment individuele input te verzamelen en deze daarna met alle betrokken te bespreken, leren je medewerkers elkaars perspectieven kennen, elkaar beter te begrijpen en ontstaat er een gedeeld begrip over data binnen jouw organisatie.

Na de Assesment is er een gezamenlijk en gedeeld beeld over de databehoeften en heeft iedereen hetzelfde doel voor ogen. En je hebt een duidelijker beeld bij de benodigde investeringen en de mogelijke opbrengsten. Onze consultants adviseren je welke software je het best kunt inzetten en met welke use cases de hoogste prioriteit hebben en het eerst moeten worden opgepakt.

Voor wie?

De BI Assessment is bedoeld voor organisaties die een grote behoefte hebben aan gefundeerde inzichten op basis van data, maar die nog niet hebben geïnvesteerd in een moderne analytics omgeving. In zeer korte tijd ontvang je een afgewogen advies. Van experts die al vele business intelligence oplossingen hebben gerealiseerd!

Meer weten?

Sarah Gerinckx Services Manager

Meer weten?

Jeroen Beunckens Consultant

Credon_eBook_BecomingDataDriven_cover1

E-book ‘Becoming data-driven’

Veel mensen associëren de term ‘dataplatform’ vooral met technologie, maar het gaat om veel meer. Dit e-book helpt je om een geïntegreerde aanpak te ontwikkelen waarin mensen, processen én technologie gebalanceerd aan bod komen.