Trendsetter in data integratie en analyse

Qlik mockup

Marktleider

Credon is een toonaangevende reseller in de Benelux en al meer dan 10 jaar Elite Partner van Qlik, de marktleider in moderne data-analyse en visualisatie. Gartner erkent Qlik al 12 jaar als leider in Analytics en Business Intelligence Platforms.

Qlik Sense, met de unieke Associatieve Engine, stelt gebruikers in staat om honderden databronnen te integreren en te visualiseren in interactieve dashboards, zowel in de cloud als on-premise. Met hun innovatieve data-analyseoplossingen, sterke focus op research & development en slimme acquisities, blijft Qlik, na ruim 25 jaar, een toonaangevende speler in de industrie.

Brede & krachtige functionaliteit

Qlik Sense is een krachtige oplossing voor data-analyse en visualisatie die gebruikmaakt van:

  • Augmented Analytics
  • Data preparation
  • Natural language interaction
  • Machine learning

Qlik Data Integration maakt het mogelijk om agile cloud data warehouses te ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren zonder handmatige codering. Het platform automatiseert processen om up-to-date data lakes te creëren voor analyse.

Ontdek alles over Qlik tijdens een van onze Qlik workshops of trainingen in de Credon Academy!

Schrijf je in!

Mockups (54)

Data integratie

Qlik biedt moderne data integratie oplossingen om data in real-time te delen met andere BI-tools:

  • Real-Time Data Streaming (CDC): Breid bedrijfsgegevens uit naar live streams met behulp van eenvoudige, real-time oplossingen.
  • Agile Data Warehouse Automation: Efficiënt ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van custom cloud data warehouses zonder codering.
  • Managed Data Lake Creation: Automatiseer ingewikkelde processen voor gegevensinname en -transformatie voor up-to-date en gebruiksklare data lakes.

Op weg met Qlik

Qlik Cloud is een uitgebreid end-to-end data integratie en analytics cloud platform met maximale flexibiliteit.

We helpen je organisatie om je weg te vinden in Qlik Cloud en verbeteren je datamodellen, integraties en dashboards. Voor Qlik trainingen kun je terecht bij onze Academy.

Meer weten over Qlik?

Matei Akwei Presales & Account Manager

Meer weten over Qlik?

Sajjad Malik Senior Consultant

Onze andere technologie partners