Trendsetter in data analyse en integratie

Met de oplossingen van Qlik helpt Credon je ruwe data om te zetten naar bruikbare inzichten en concrete acties. Credon is al meer dan 10 jaar Elite Partner van Qlik en een toonaangevende reseller in de Benelux.

Marktleider

Qlik mag met recht de grondlegger van de moderne analyse en visualisatie tooling genoemd worden. De afgelopen 12 jaar werd Qlik door Gartner telkens erkend als leider in het ‘magic quadrant’ voor Analytics en Business Intelligence Platforms. Het van oorsprong Zweedse bedrijf levert een van de beste visualisatietools ter wereld: Qlik Sense, dat zowel in de cloud als on-premise draait. Qlik’s unieke Associatieve Engine maakt het mogelijk om in één geïntegreerde omgeving honderden databronnen met elkaar te verbinden, data te combineren en te visualiseren naar interactieve dashboards.

Krachtige functionaliteit

Qlik biedt veruit de krachtigste en helderste analyse en visualisatie front end in de markt. Bovendien kan Qlik Sense dankzij krachtige Augmented Analytics automatische analyses genereren op basis van de historiek van gebruikers. Daarnaast biedt het data preparation, natural language interaction én machine learning om fouten te minimaliseren en de kennis over data te vergroten. Met Active Intelligence kan real-time data bovendien gecombineerd worden met slimme notificaties. Zo worden inzichten op het juiste moment gesignaleerd en kun je direct actie ondernemen.

Data integratie

Qlik biedt ook moderne data integratie oplossingen om data in real-time te delen met BI-tools zoals Qlik, Tableau en Power BI. Qlik Data Integration maakt gebruik van data streaming op basis van change data capture (CDC Streaming). Daarmee is het mogelijk om data uit meerdere bronnen live te streamen om bijvoorbeeld advanced analytics en microservices op een eenvoudige, real-time en veelzijdige manier beschikbaar te maken voor je organisatie.

Brede functionaliteit

Daarnaast biedt Qlik Data Integration functionaliteit om op een agile manier cloud data warehouses te ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren. Zónder handmatige codering. En het platform geeft je de mogelijkheid de processen te automatiseren om data lakes te creëren die voortdurend actueel en klaar voor analyse zijn.

Elite partner

Credon is al meer dan 10 jaar Elite Partner van Qlik en een van de grootste resellers in de Benelux. Waarom we kiezen voor Qlik? Omdat ze een echte innovator zijn op het gebied van data analyse. Dankzij een duidelijke focus op research & development en verschillende slimme acquisities is Qlik na ruim 25 jaar nog steeds een toonaangevende speler.

Op weg met Qlik

We helpen je organisatie om je weg te vinden in Qlik Cloud, het uitgebreide end-to-end data integratie en analytics cloud platform van Qlik. Dit open platform biedt maximale flexibiliteit in hoe en waar je gegevens integreert, opslaat en analyseert. Van Microsoft Azure tot AWS en Google. Ben je al gebruiker van Qlik? Dan kunnen onze consultants een ‘health check’ uitvoeren op je omgeving en je adviseren welke verbeteringen je kunt doorvoeren in je datamodellen, integraties en dashboards. Voor Qlik trainingen kun je terecht bij onze Academy. Van standaard opleidingen tot maatwerk specifiek voor jouw organisatie.

Meer weten over Qlik?

Matei Akwei Presales & Account Manager

Meer weten over Qlik?

Sajjad Malik Senior Consultant

Onze andere technologie partners