Data Analytics & BI consultant

Hi, let’s get data driven!

Data Analytics & BI Consultant

“Met mijn uitgebreide ervaring in Power BI en SQL help ik je weloverwogen beslissingen te nemen op basis van datagestuurde inzichten. Mijn expertise in deze tools heeft al bijgedragen aan tal van succesvolle projecten in diverse branches. Door geoptimaliseerde datamodellen en op maat gemaakte dashboards lever ik keer op keer impactvolle resultaten. Zo maak ik het verschil.” 

“De Credon Data Analytics & BI Consultant speelde een cruciale rol in ons project door zijn expertise in het ontwikkelen en implementeren van de Power BI-oplossing voor onze financiële afdeling. Zijn bijdrage bij het integreren van gegevens uit SQL en het ontwerpen van dashboards zorgde voor nauwkeurige en betrouwbare informatie. Dankzij zijn kennis van Power BI konden onze financiële managers de P&L-statement efficiënt analyseren met tijdintelligentie en drill-down mogelijkheden. Zijn inzet heeft geleid tot een krachtig hulpmiddel dat onze workflow en besluitvormingsprocessen aanzienlijk heeft verbeterd.”

Opleidingen & skills

Een Credon Data Analytics & BI Consultant blijft altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. Je hebt dus steeds een consultant in huis met de laatste nieuwe kennis, een rugzak vol relevante praktijkervaring, in dit geval:

  • Een Master of Science in Business Engineering – Management Information Systems
  • Gecertificeerd Power BI Data Analyst
  • Sterke vaardigheden in SQL 
  • Expertise in data engineering 
  • Ervaring in Power BI in verschillende sectoren

Bij Credon combineren we deze diverse achtergronden en specialisaties om hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Er is altijd een match voor jouw situatie.

Best practices & methodologie

Deze Data Analytics & BI Consultant herken je aan zijn brede waaier aan ervaring over verschillende sectoren. ‘Van alle markten thuis’ is in dit geval geen lege leuze. Zoals steeds kan je rekenen op de oprechte betrokkenheid en ondersteuning van Credon, inclusief oog voor resultaat. Begrip voor de klant en optimale waarde staan centraal bij alles wat we doen.

Niet twijfelen!

Credon begeleidt je stap voor stap van ruwe data naar waardevolle inzichten. Samen tekenen we de roadmap naar effectief datamanagement uit: dé basis voor jouw datastrategie en technische behoeften. 

Dat doen we aan de hand van een allesomvattend pakket van geavanceerde technologieën en een ervaren team. Hierdoor kunnen we jou het complete plaatje aanbieden, van advies en implementatie tot training en support. 

Onze belofte? Een toekomst voor je bedrijf realiseren die gedreven wordt door data, waarin risico’s tot een minimum worden beperkt en alle kansen optimaal worden benut. Dit doen we met de beste zorg en aandacht voor jouw organisatie. Credon is er om je groeidoelstellingen te realiseren. 

Twijfel niet langer, wij hebben de geschikte consultant voor je.

Contact Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik ben op zoek naar:
In volgende technologie:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.