Junior Data Management & Analytics Consultant

Hi, let’s get data driven!

Junior Data Management & Analytics Consultant

“Ik ben een toegewijde professional met een passie voor de volledige datalevenscyclus en een sterke focus op het aanpakken van data-uitdagingen in bedrijven met een 360-graden blik. Als Data Management Consultant streef ik ernaar hoogwaardige, bruikbare inzichten te leveren die jou helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Mijn ervaring in geavanceerde data-analyse en datamodellering omvat zowel kwantitatieve als kwalitatieve statistische analyses, inclusief univariate en multivariate analyses en factoranalyses. Ik ben een ervaren gebruiker van R Studio, IBM SPSS en Power BI, en ben getraind en gecertificeerd in het Informatica Intelligent Data Management Cloud (IDMC) platform. Daarnaast ben ik goed thuis in technisch rapporteren. Ik geloof enorm in het potentieel van cloudmodernisering om data governance, -kwaliteit en -beheer te revolutioneren en de kracht van storytelling te combineren met creatieve visuals om complexe data op een toegankelijke en inzichtelijke manier te presenteren.”

De consultant heeft met succes problemen opgelost en wijzigingen aangebracht in onze datamanagementoplossing. Dit resulteerde in een verbeterde datakwaliteit en nauwkeurigheid, waardoor alle systemen toegang kregen tot een unieke, complete versie van klantgegevens. Het project heeft onze klantrelaties aanzienlijk verbeterd.

Opleidingen & skills

Als Data Management Consultant bij Credon blijf ik altijd up-to-date met de laatste trends, ontwikkelingen en het nieuws in mijn vak. Bijscholen, dat is een Credon-motto. Daardoor heb je met mij als consultant altijd de laatste nieuwe kennis in huis, met daarboven nog heel wat relevante praktijkervaring:

  • Een Master én PhD in Transportation Science
  • Een Bachelor in Stads- en Regioplanning (planologie)
  • Talenkennis: Nederlands, Engels, Urdu
  • Getraind en gecertificeerd in het Informatica Intelligent Data Management Cloud (IDMC) Platform
  • Ervaring met geavanceerde analytische tools zoals R, IBM SPSS, SAS

Bij Credon creëren we hoogwaardige oplossingen door diverse achtergronden en specialisaties te combineren. Iedere Credon-consultant heeft zijn of haar eigen unieke set skills waardoor er altijd een match is voor jouw situatie, hoe uniek of uitdagend de situatie ook is.

Best practices & methodologie

Een sterke achtergrond in Data Analysis en Data Modeling, dat haal je in huis met deze Data Management Consultant. Met een haarscherpe blik op bruikbare, haalbare en uitvoerbare inzichten levert deze consultant de antwoorden en ondersteuning die jij nodig hebt om geïnformeerde zakelijke beslissingen te nemen. Dat alles met de oprechte betrokkenheid en ondersteuning van Credon, inclusief oog voor resultaat. Begrip voor de klant en optimale waarde staan centraal bij alles wat we doen. 

Niet twijfelen!

Wij hebben de geschikte consultant voor je.

Credon begeleidt je stap voor stap van ruwe data naar waardevolle inzichten. Samen zetten we stappen naar effectief datamanagement: dé basis voor jouw datastrategie en technische behoeften.

Hoe we dat doen? Aan de hand van een allesomvattend pakket van geavanceerde technologieën en een ervaren team. Hierdoor kunnen we jou het complete plaatje aanbieden, van advies en implementatie tot training en support.

Een toekomst voor je bedrijf realiseren, die wordt gedreven wort door data en waarin risico’s tot een minimum worden beperkt, maar kansen optimaal worden benut: dat is onze belofte. Dit doen we met de beste zorg en aandacht voor jouw organisatie.

Credon is er om je groeidoelstellingen te realiseren.

Contact Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik ben op zoek naar:
In volgende technologie:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.