Senior Azure Data Engineer

Hi, let’s get data driven!

Senior Azure Data Engineer

“Ik ben een data professional met een bewezen staat van dienst in het implementeren van geavanceerde analyseoplossingen. Met diepgaande kennis van Qlik, SQL, Azure Data Services, Microsoft Fabric en Power BI ben ik jouw go-to-expert voor het transformeren van ruwe data in strategische assets. Dankzij mijn sterke track record in projectmanagement en teamleiderschap heb ik complexe lange en korte BI-projecten succesvol afgerond, waarbij ik mijn technische expertise en certificeringen heb ingezet om impactvolle resultaten te behalen. Ik ontwikkel innovatieve business intelligence-strategieën met de nauwkeurigheid die je van een Credon-professional mag verwachten.”

“Met Azure Data Factory hebben we een solide basis gelegd voor het centraliseren van onze gegevensstromen. Het ontsluiten van verschillende systemen was uitdagend, maar dankzij de inzet van onze Senior Azure Data Engineer hebben we nu een gestroomlijnde aanpak. We zijn blij met de evolutie van ad-hoc naar een meer generiek mechanisme voor gegevensverwerking. Ons ultieme doel is om alle gegevens veilig en efficiënt naar ons datawarehouse te brengen, en dankzij de huidige opzet kunnen we met minimale inspanning uitbreiden naar nieuwe bronnen in de toekomst.”

Opleidingen & skills

Ik ben altijd mee met de laatste nieuwe ontwikkelingen, waardoor jij altijd de meest relevante kennis in huis haalt. Bijscholen, dat zit in het DNA van een Credon-consultant. Aangevuld met de kennis en specifieke skillset die iedere consultant nog eens extra met zich meebrengt, in dit geval:

  • Bachelor in Applied Information Sciences – Programming
  • Bachelor in Business Management – Marketing
  • Graduaat SQL Server Data Expert
  • Gecertificeerd Microsoft Data Engineer
  • Gecertificeerd Informatica Cloud Data Integration Developer
  • Vaardigheden in data engineering met Azure Synapse Analytics
  • Gecertificeerd SQL Server db Programming Expert
  • Gecertificeerd QlikView/Sense Business Analyst
  • Gecertificeerd QlikView/Sense Data Architect

Je ziet het, bij Credon geloven we in de combinatie van diverse achtergronden en specialisaties om hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

Best practices & methodologie

Probleemoplossend met een sterke track record in project management en leiding geven; dat is onze Senior Azure Data Engineer kort samengevat. Daarnaast kan je rekenen op de oprechte betrokkenheid en ondersteuning van Credon, met oog voor resultaat. Begrip voor de klant en optimale waarde staan centraal bij alles wat we doen.

Niet twijfelen!

Credon begeleidt je stap voor stap in de doolhof van ruwe data naar waardevolle inzichten. Samen stippelen we de weg naar effectief datamanagement uit: dé basis voor jouw datastrategie en technische behoeften. 

Dat doen we aan de hand van een allesomvattend pakket van geavanceerde technologieën en een ervaren team. Hierdoor kunnen we jou het complete plaatje aanbieden, van advies en implementatie tot training en support. 

Onze belofte? Een toekomst realiseren voor je bedrijf die gedreven wordt door data, waarin risico’s tot een minimum worden beperkt en alle kansen optimaal worden benut. Dit doen we met de beste zorg en aandacht voor jouw organisatie. Credon is er om je groeidoelstellingen te realiseren. 

Twijfel niet langer, wij hebben de geschikte consultant voor jouw project. 

Contact Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik ben op zoek naar:
In volgende technologie:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.