Senior Qlik Consultant

Nice to meet you!

Senior Qlik Consultant

“Als gedreven professional en specialist in business intelligence en data-analyse, heb ik een schat aan ervaring opgedaan in projecten met Qlik Sense, QlikView en recentelijk met PowerBI. Mijn expertise strekt zich uit tot het optimaliseren van datamodellen, het ontwikkelen van efficiënte en schaalbare oplossingen, en het leveren van inzichtelijke rapporten die de kern vormen van datagestuurde besluitvorming. Met mijn passie en deskundigheid sta ik klaar om jouw vaardigheden op het gebied van data-visualisatie en analytics naar een hoger niveau te tillen. Ik werk hands-on en hanteer altijd een doelgerichte visie en strategie. Laat me mijn waarde bewijzen – doe de test!”

Opleidingen & skills

Een Credon Senior Qlik Consultant blijft altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. Het verrijken van mijn eigen kennis is een integraal onderdeel van mijn job, wat samen met mijn praktijkervaring een perfecte combinatie vormt. Bovendien brengt elke consultant een unieke achtergrond en specialisaties met zich mee, zoals:

  • Bachelor of Applied Science (Laboratory IT & Automation)
  • Gecertificeerd Qlik Developer
  • Ervaren Qlik Sense Data Architect
  • Data Engineer met expertise in Azure Data Factory
  • Vaardigheden in Data Modeling
  • Expertise in zowel QlikView als Qlik Sense
  • Kennis van PowerBI
  • Ervaring in Data Quality Management (DQMgt)

Bij Credon combineren we deze diverse achtergronden en specialisaties om hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

Best practices & methodologie

Je kan rekenen op de oprechte betrokkenheid en ondersteuning van Credon, inclusief oog voor resultaat. Ons team is een hechte familie die samen grote stappen zet. Deze Credon Senior Qlik Consultant herken je aan de oprechte interesse in anderen en zijn of haar vastberaden aanpak. Begrip voor de klant en optimale waarde staan centraal bij alles wat we doen.

Dankzij onze nieuwe Qlik Sense oplossingen en de expertise van de Credon consultant hebben we nu op een eenvoudige manier heldere inzichten. Dit geeft waardevolle informatie over projectvoortgang en klantprognoses, waardoor we meer controle hebben. We kunnen nu data-gedreven met klanten praten over afwijkingen tussen voorspellingen en werkelijke orders, met mooie, professionele presentaties. Kortom, een hele stap vooruit!

Niet twijfelen!

Credon biedt een oase van rust en zekerheid te midden van de dynamische wereld van data. Stap voor stap begeleiden we je van ruwe data naar waardevolle inzichten en van het opstellen van een roadmap naar effectief datamanagement. Zo leggen we een stevige basis voor jouw datastrategie en technische behoeften.

Met geavanceerde technologieën en een ervaren team aan boord bieden we een allesomvattend pakket, van advies en implementatie tot training en support. Onze belofte? Een toekomst die gedreven wordt door data, waarin risico’s tot een minimum worden beperkt en kansen optimaal worden benut. Dit alles met de beste zorg en aandacht voor jouw organisatie. Wij zijn er om onze beloftes waar te maken en om jouw groeidoelstellingen te realiseren. De perfecte match wacht op jou.

Contact Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik ben op zoek naar:
In volgende technologie:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.