Metalen Galler: Van dagelijkse rapportages tot real-time gegevens voor het inkoopteam

Metalen Galler, een bedrijf gespecialiseerd in bevestigingsmiddelen en stalen constructiebeslag, stond voor de uitdaging om hun inkoopproces te optimaliseren. Het bestaande systeem bood onvoldoende inzichten, wat resulteerde in vertragingen. Dus gingen ze op zoek naar real-time gegevens om het inkoopproces efficiënter te beheren.

Uitdaging

De noodzaak van duidelijkheid in het aankoopproces

Metalen Galler wilde een duidelijker overzicht van het inkoopproces. Het bestaande systeem leverde te laat rapportages en voldeed niet aan de behoeften. De noodzaak voor snellere en actuele inzichten leidde tot de zoektocht naar een betere oplossing.

Oplossing

Revolutionaire verandering met QlikSense en Nprinting

Metalen Galler implementeerde QlikSense en Nprinting van Credon om real-time gegevens beschikbaar te maken. Met één druk op de knop kunnen rapportages met relevante gegevens nu gegenereerd worden. De interactie met een toegewezen trainee van Credon zorgde voor een vlotte implementatie, waarbij Qlik werd aangepast aan de specifieke behoeften van Metalen Galler. De creativiteit en betrokkenheid van de trainee versnelden het proces.

Bekijk de volledige case hier!

“We kunnen nu rapporten maken met de meest relevante gegevens met één druk van een knop.”

Roeland van Nunen, Purchase Manager

Uitbreiding en enthousiasme bij Metalen Galler

Qlik heeft de impact van data-analyse binnen Metalen Galler bewezen en zal worden uitgebreid naar andere teams, zoals logistiek. Medewerkers zijn enthousiast over de verbeteringen, waarbij eenduidige gegevens en cijfers nu de norm zijn. Het initiële project heeft bijgedragen aan de organisatorische groei en uniformiteit van datagebruik.

Ontdek het volledige succesverhaal van Metalen Galler!

Meer weten over dit project? Download dan de volledige use case hier.